U-SAFE RESCUE

U-Safe

De U-SAFE kunnen wij u aanbieden vanaf € 7.100,- exclusief BTW en transport kosten.

U-SAFE is te verkrijgen in drie kleuren oranje, geel en (wit: alleen per aparte bestelling)

Wanneer u interesse heeft in dit product neem contact op met ons, wij kunnen u meer vertellen over prijzen en levertijden.

De U SAFE is een zelf varend, op afstand bestuurbaar systeem dat is ontworpen als een snelle en nauwkeurige “waterrobot”, die in staat is om snel een persoon in nood te bereiken.
Het heeft een U-vormige romp met twee jet-aandrijvingen, één op elke poot, waardoor het apparaat word voort gestuwd, ongeacht welke kant naar boven ligt.

Het gedrag en de bestuurbaarheid van de op afstand bestuurbare reddingsboei op onze grote rivieren en zeeën is zeer effectief door het uitgekiende begeleiding- en navigatiesysteem.

De ontwikkeling is gericht op eenvoudig en onwillekeurig gebruik, zodat iedereen zonder voorafgaande training een redding kan uitvoeren, met behoud van een hoge nauwkeurigheid.

Het belangrijkste voordeel van de U SAFE-boei ligt in de mogelijkheid om reddingen mogelijk te maken onder de meest ongunstige omstandigheden, zoals ruwe wateren (zeeën) of moeilijk bereikbare gebieden.
Op deze manier wordt voorkomen dat zowel de redder dan wel het vaartuig in gevaar komt.